Voorjaarscompetitie 2018 – ronde 9

Atak 4 had nog 4 punten nodig om kampioen te worden. Wat halverwege de voorjaarscompetitie al duidelijk werd met steeds grote overwinningen. Door dit resultaat spelen Hans Wisselink, Jochem van Eldik , Wim Onnink en Rutger Breuker weer op hun oude niveau. Bij Atak 1 blijft het tot het eind toe spannend: Vier van de 6 teams strijden met nog 2 wedstrijden te gaan nog om het kampioenschap. Ze kwamen met 3-2 achter, om vervolgens de andere 5 partijen allemaal te winnen. De koploper speelde gelijk. Team 2 (2e plaats) speelde tegen de koploper en stond 4 punten achter. Na 1-1 met 6-2 achter. Nu dus 8 punten achter en geen kampioenskansen meer. Voor Atak 3 was het doek al gevallen met nu een nipte nederlaag, 4 punten. Uitslagen:Atak 1-Arena 7-3 Attv-Atak 2 7-3 Atak 3-Wehl 4-5 Bredevoort-Atak 4 1-9