Dynamic Tennis Dynamic tennis is een nog jonge en een geheel nieuwe vorm van racketsport. Dynamic Tennis is een attractieve racketsport voor jong en oud, voor dames en heren, jongens en meisjes.

Een nieuwe sport die elementen van tennis, tafeltennis en badminton combineert in een nieuwe, dynamische racketsport.

Dynamic Tennis is niet blessure gevoelig, wordt met een lichte ‘foambal’ en een lichtgewicht racket gespeeld op een badmintonveld, met het net op tennishoogte, volgens de spelregels van tafeltennis. Het spel is gemakkelijk aan te leren zonder langdurige oefening vooraf, zodat al vrij snel optimale speelvreugde aan het spel wordt beleefd.

Niet blessure gevoelig Dynamic Tennis is door intensiteit en bewegingsvorm ook uitermate geschikt voor de senioren of mensen die blessure gevoelig zijn. Daarnaast is het spel snel door het gebruik van een foambal en het kleinere veld t.o.v. gewoon Tennis.

Laat uw interesse aan ons weten en ontdek Dynamic Tennis zelf op een paar gratis kennismakingsuren, mail: arnold@happyberry.nl  bel naar 0650936465 (Arnold Arensten).

Wie eenmaal deze racketsport geprobeerd heeft, wordt meteen gegrepen door de aantrekkelijke kanten van deze sport. Dynamic Tennis heeft de voordelen van de verschillende racketsporten tot een dynamische sport weten te combineren.

Zeer belangrijk bij deze sport is dat spelers plezier hebben in het beoefenen ervan. Het wordt gespeeld door 2 of 4 spelers op de binnenste belijning van een badmintonveld. De nethoogte is ongeveer gelijk aan tennis en nagenoeg de oorspronkelijke spelregels van het tafeltennis worden gehanteerd.

Het lichte spelmateriaal en een goede opzet van spelregels dragen zeker bij tot het spelplezier. Dynamic Tennis is nog een vrij nieuwe en dynamische sport, die landelijke sterk in opkomst is. Als men voor het eerst naar Dynamic Tennis kijkt, lijkt het een softe sport bestemd voor ”oude van dagen”, doch speel het maar eens en u bent genezen van die gedachte. Wat wel waar is, is het feit dat deze sport óók zeer geschikt is voor de zgn. ouderen, maar beslist niet minder voor de jeugd.

Dynamic Tennis is voor iedereen, man of vrouw, jong of oud. De inspanning en ontspanning verbonden aan het spelen van Dynamic Tennis zijn zelf te doseren. Iedereen die redelijk goed ter been is, kan Dynamic Tennis spelen. Het spel is amper blessuregevoelig en kan tot op hoge leeftijd beoefend worden.

Kijk voor meer informatie ook op de landelijke bondssite: www.dynamictennis.nl

Interesse gewekt?

Heeft u belangstelling voor deze mooie tak van sport dan mag u, geheel vrijblijvend, drie speelochtenden of avonden deelnemen. Na de derde middag of avond beslist u dan of u lid wilt worden van onze vereniging of niet. Zo kunt u op een ongedwongen wijze kennismaken met deze dynamische racketsport. Op de drie ‘Kennismakings sessies’ kunt u gratis gebruik maken van een origineel Dynamic tennis racket van de vereniging en u wordt wegwijs gemaakt in de spelregels en gebruiken bij Dynamic tennis.

Is uw belangstelling gewekt dan kunt u bellen of mailen met:                                                                                 Arnold Arentsen Tel. 0650936465. E-mail: arnold@happyberry.nl