Wie is DTA 

Dynamic Tennisvereniging Aalten (DTA) is in 2006 opgericht. DTA is een onderdeel van tafeltennisvereniging ATAK en wordt bestuurd door één algemeen bestuur. DTA heeft één bestuurslid vertegenwoordigd in dat bestuur.

DTA speelt in de sportzaal van de school Triangel Laag aan de Dalweg. De oefenavond is op dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur.

DTA speelt met één team in de Oost-Gelderse competitie. Naast de competitiespelers zijn er recreatieve spelers die op dezelfde verenigingsavond spelen.

Nieuwe leden zijn uiteraard van harte welkom. Kom gerust eens kijken en eventueel een balletje meeslaan (Materiaal is altijd aanwezig). Bij het meespelen ervaar je namelijk hoe plezierig deze sport is. Dynamic tennis kan tot op hoge leeftijd DTA is een gezellige vereniging waar rekening wordt gehouden met alle niveaus die de spelers bereiken. Mensen van alle leeftijden zijn welkom. Voor meer inlichtingen kunt u contact opnemen met Henk Nijkamp Telefoon 0543-473234 of per mail henkj.nijkamp@gmail.com