Wie is DTA

Dynamic Tennisvereniging Aalten (DTA) is in 2006 opgericht,  een vereniging van circa 17 leden die bestaat uit een recreantengroep en een trainingsgroep. DTA is een onderdeel van tafeltennisvereniging ATAK en wordt bestuurd door één algemeen bestuur. DTA heeft één bestuurslid vertegenwoordigd in dat bestuur.

De recreantengroep speelt op vrijdagochtend van 9.00 uur tot 10.00 uur in de Aladnahal. Daarna wordt er door de groep gezamenlijk een kop koffie gedronken.

De trainingsgroep bestaat momenteel uit vier spelers, waarvan er twee ook deelnemen aan de regionale competitie. Zij trainen en spelen op dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur in de sportzaal aan de Dalweg.

Nieuwe leden zijn uiteraard van harte welkom. Kom gerust eens kijken en eventueel een balletje meeslaan. Bij het meespelen ervaar je namelijk hoe plezierig deze sport is.

DTA is een gezellige vereniging waar rekening wordt gehouden met alle niveaus die de spelers bereiken. Mensen van alle leeftijden zijn welkom.

Voor meer inlichtingen kunt u contact opnemen met Antje de Ruijter, Telefoon 0543- 472614 of per mail: antjederuijter@upcmail.nl