Inschrijving TAB toernooi 2024

 

Op woensdag 14 februari 2024 organiseert tafeltennisvereniging ATAK weer het Tafeltennistoernooi voor leerlingen van Aaltense Basisscholen (TAB-toernooi). Dat is in de voorjaarsvakantie, dus een mooie tijd om iets leuks te gaan doen. Iedereen kan meedoen! Dus oefen je vaak op de camping, thuis of op het schoolplein dan kan je nu al je vriendjes en vriendinnetjes uitdagen op een echt toernooi. En wie weet ga jij wel met 1 van de mooie bekers naar huis.

Alle jongens en meisjes vanaf groep 5 kunnen meedoen. Het kost niets om mee te doen en het vindt plaats in de gymzaal bij basisschool Triangel-Laag aan de Dalweg. Graag drinken, zaalschoenen en een eigen batje meenemen. De kinderen die geen batje hebben, kunnen er eentje lenen.

 

Woensdag 14 februari 2024 van 13.30 tot (ongeveer) 17 uur

 in gymzaal Dalweg (basisschool Triangel-Laag)

 Voor groepen 5 t/m 8

 

Je kunt je via de mail opgeven bij herwinwensink@hetnet.nl en geef daarbij het volgende aan:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Jongen/meisje
  • Leeftijd
  • School
  • Telefoonnummer ouder(s)

De inschrijving kan tot en met donderdag  8 februari!

Als je vragen hebt kun je bellen met 473632.